keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Paras kirppislöytö pitkiin aikoihin


Tänään tuli tarve käydä vakiokirppiksellä, ja mitä sieltä löytyikään...Ola Kettusen Merivaaralle suunnittelema Ulla-jakkara kolmella eurolla (3 €). Olen tällaisesta haaveillut, mutta aiemmin hinnat ovat olleet turhan kovia mm. Huutonetissä. Täytyy  vain hieman puhdistaa ja öljytä jakkaraa, niin se on sillä hyvä.

4 kommenttia:

 1. Vau mikä löytö! Ei varmaan myyjä tiennyt oikeaa arvoa. Näiltä kulmilta ei kyllä ikinä löydä mitään tuollaisia löytöjä. Jos joku on hinnoitellut alakanttiin, niin trokarit ehtii kyllä ensiksi kuoriin parhaat päältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin epäilen, ettei myyjä tiennyt mitä oli myymässä. Mutta minun onni, että vihdoinkin löysin tuollaisen jakkaran mukavaan hintaan.

   Poista
 2. Heh. Pistän hintsusti paremmaksi. ;) Löysin nimittäin saman Ulla-jakkaran tänään taloyhtiömme roskiksesta. Katsoin vain, että onpa hyvän näköinen jakkara ja kiikutin kotiin. Käänsin ympäri ja siellähän oli merkinnät. Pieni googlaus ja löysin mm. tänne. Tällaiset hetket on kieltämättä hienoja, onnea Ullien uusiin koteihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Hienoa, kun olet onnistunut tekemään tuollaisen dyykkauslöydön! Ei voi muuta kuin sanoa, että kylläpäs meitä molempia on onnistanut. :)

   Poista

Kiitoksia kivasta kommentista!