keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Cd-laatikoston tuunaus

ennen
 
jälkeen
 
 
Teini-ikäinen tyttäreni oli jo pidemmän aikaa valitellut Minni cd-laatikoston olevan ruma (Minä olin tietysti eri mieltä asiasta.), ja hän jo suunnitteli sen myymistä kirpputorilla. Sanoin, että ei siitä kirpputorilla kuitenkaan montaakaan euroa saa, ja asiallisen näköisiä cd-telineitä on muutenkin vaikea saada. Ehdotin siis tyttärelleni, että maalaan laatikoston, ja hän hyväksyi ideani.
 
Maalasin laatikoston valkoisella Tikkurilan Miranolilla, ja kiinnitin laatikoiden etupaneleihin salmiakkiruudullista kontaktimuovia (Ostettu Tigeristä.). Nupeiksi laitoin romulaatikosta löytyneet nupit, jotka maalasin myös valkoisella Miranolilla. Nuppien keskustat oli tarkoitus maalata mustalla Miranolilla, mutta sitä mulla ei nyt tähän hätään ollut, joten saavat toistaiseksi kelvata tällaisenaan.

2 kommenttia:

  1. Hauska tuunaus! Ei sitä aina kannata myydä vanhaa ja ostaa uutta, kun pienellä vaivannäöllä saa piristystä. :) Kiva myös toi heppaverho.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjaana! Olen aina vain entistä enemmän sen kannalla, että vanhasta saa helposti uutta, eikä aina pidä pistää kaikkea kiertoon, ja ostaa uutta tilalle. Meillä onneksi pikku hiljaa on alkanut lapsillekin menemään tuo ajatus perille. Tosin teinityttö on välillä sellainen, että aina vaan pitäisi saada kaikkea uutta.

      Heppaverhot ovat minunkin mieleen. Tällä hetkellä ne odottavat kaapisssa uutta paikkaa. Olivat aikaisemmassa kodissa teinitytön huoneessa. Alunperin tosin ostin kyseiset verhot tehdäkseni niistä takin, mutta eihän noin kauniita verhoja raaskinut alkaa silppuamaan.

      Poista

Kiitoksia kivasta kommentista!