maanantai 2. joulukuuta 2013

Tiikerikakku


Tiikerikakku (gluteeniton)

250 g margariinia tai voita
2 dl sokeria
4 munaa
1 tl vaniljasokeria
1½ tl leivinjauhetta
4 dl gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl kaakaojauhetta
2 rkl maitoa

Vaahdota margariini ja sokeri kulhossa.
Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
Yhdistä vaniljasokeri leivinjauhe ja jauhoseos ja lisää taikinaan.
Nosta taikinasta kolmasosa eri kulhoon, ja lisää siihen kaakaojauhe ja maito.
Nostele voideltuun ja korppujauhotettuun 2 litran rengaskakkuvuokaan ensin puolet vaaleasta taikinasta, lisää sitten tumma taikina ja lopuksi jäljellä oleva vaalea taikina.
Paista 175 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kivasta kommentista!