sunnuntai 1. joulukuuta 2013
Gluteenittomat piparkakut
Gluteenittomat piparkakut
100 g margariinia tai voita
2 tl kanelia
2 tl inkivääriä
2 tl neilikkaa
1 l kardemummaa
1 dl siirappia
1 dl sokeria
2 munaa
2 tl leivinjauhetta
7 dl gluteenitonta jauhoseosta
Laita voi ja mausteet kulhoon.
Kiehauta siirappi ja sokeri, ja kaada voi-mausteseoksen joukkoon.
Sekoita, kunnes seos jäähtyy.
Lisää munat.
Lisää leivinjauhe ensin jauhoihin, ja siten taikinan joukkoon. Sekoita tasaiseksi.
Anna makujen vetäytyä ja taikinan kovettua kylmässä yön yli.
Kauli taikina jauhotetulla leivinpöydällä, ja leikkaa muotilla mieleisiäsi kuvioita.
Paista piparkakkuja 200 asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitoksia kivasta kommentista!