perjantai 25. tammikuuta 2013

Kaveri hakusessa


Ollaan jo jonkin aikaa etsiskelty toista kissaa itsellemme. Luulisi, että tehtävä olisi helppo, mutta eipä vain olekaan. Etsinnässä on luovutusikäinen urospentu, joka mielellään olisi madotettu ja ainakin kertaalleen rokotettu. Tuntuu, ettei oikein mitään ole tarjolla täällä pääkaupunkiseudulla tai lähialueella. Lisäksi mielestäni on kohtuutonta pyytää maatiaskissanpennusta 120 euroa, jos sitä ei ole edes madotettu ja rokotettu. Ei sillä etteikö kissanpentu olisi meillä kultaakin kalliimpi. Terostakaan emme luopuisi mistään hinnasta.

Tiedän, että esim. Rekku Rescuesta ja Hesystä olisi mahdollista hakea kissaa, mutta heillä on enimmäkseen tarjolla aikuisia kissoja. Ja uskon, että sopeutuminen taloon ja meidän Teroon onnistuu parhaiten, kun uusi tulokas on pentu.

Joku tarjosi kissanpentua, jos annamme sen ulkoilla vapaasti. Olin ihan ihmeissään, sillä ei tulisi mieleenkään päästää kissanpentua yksin vapaana ulkoilemaan. Tulisi niin suuri suru, jos kissa katoaisi tai jäisi auton alle. Jotenkin ymmärrän, että maalla kissat ovat vapaana, mutta kaupungissa...ei, ei, ei. Meillä Tero on pienestä pitäen tottunut kulkemaan ulkona valjaissa, ja tykkää kyllä ulkoilla niin.

Eli jos joku ihana ihminen tietää, mistä olisi tarjolla kissanpentu rakastavaan vakaaseen kotiin omakotitaloon asumaan, niin olisin kiitollinen, jos vinkkaisit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitoksia kivasta kommentista!