lauantai 26. lokakuuta 2013

Synttärit Halloween-teemalla









Pojan 7-vuotissynttärit vietettiin tänään Halloween-teemalla. Ensin pojalla oli mielessä Star Wars ja Skylanders, mutta päädyimme sitten kuitenkin yhdessä tuumin Halloween aiheeseen, koska muutenkin alkaa Halloween-aika olemaan käsillä.

Tarjoiluna oli hämähäkki-muffinsseja (Alkuperäinen ohje löytyy K-kaupoissa jaossa olevasta Ruoka Pirkka-lehdestä.), pikkupizzoja, hämähäkki-tikkareita, Halloween-karkkeja, poppareita lakumatojen kera, jne.

Hämähäkki-koriste, luuranko- ja haamu-nauhat on ostettu Tigeristä. Ilmapallot ostin ihan tavallisina oransseina, ja liimasin niihin kurpitsanaamat ja lepakoita (Leikattu mustasta kontaktimuovista.). Tarjoilukulhoja koristelin myös mustasta kontaktimuovista leikatuilla lepakoilla ja kurpitsanaamoilla.

Bileet oli ainakin äänenvoimakkuudesta päätellen menestys. Tarjottavat maistuivat mainiosti, ja lattiakin tuli kiitettävästi koristeltua poppareilla.

2 kommenttia:

  1. Onnea pojalle! Hauska teema ja hienot tarjottavat. Tuo teidän seinän väri on kyllä kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!

      Eikös olekin ihana tuo olohuoneen seinän väri. Itse tykästyn siihen päivä päivältä enemmän. Se on niin ihanan valoisa, ja sopii hienosti kuvaustaustaksikin moneen juttuun.

      Poista

Kiitoksia kivasta kommentista!