keskiviikko 7. elokuuta 2013

Olohuoneen seinä


Olohuoneen ankean harmaa seinä tuli siis maalattua turkoosiksi niinkuin jo edellisessä postauksessa mainitsin. Kuvaan on vaikea vangita oikeaa väriä, mutta toisaalta tuo seinäväri vaihtaa väriä eri valaistuksessa. Toisinaan se näyttää vihreämmältä ja toisinaan taas sinisemmältä. Myös tummuusaste vaihtelee. Nyt tuo seinä on kuin tyhjä taulu joka odottaa, että ripustaisin siihen jotain.

Uuden kellon joudumme hankkimaan olohuoneeseen, sillä aikaisempi päätyi tuulikaappiin. Koska olen ihminen, joka ei käytä rannekelloa, on meillä kotona oltava joka huoneessa kello, jotta edes jollakin tavalla ajantaju pysyy.

Viime jouluksi ostamani huonekuusi on ihme kyllä vielä hengissä, ja nostinkin sen toistaiseksi tuohon olohuoneen kaapin päälle odottamaan uutta sijoituspaikkaa. Huonekuusi viihtyi aiemmin alakerran aulassa Marshallin vahvistimesta tehdyn kaapin päällä, mutta tuo Marshall-kaappi siirtyi olohuoneeseen, ja kissojen kiipeilypömpeli sen tilalle aulaan, joten huonekuuselle ei oikein enää ollut paikkaa aulassa. Kaapin päälle olisi kiva laittaa kauniita esineitä esille, mutta ajatus voi olla mahdoton, sillä kissat tykkäävät istuskella tuon kaapin päällä.

4 kommenttia:

  1. Näyttää ihan täydelliseltä turkoosilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Olen kyllä tosi tyytyväinen itsekin tuohon seinäväriin.

      Poista
  2. Ja ihana kaappi! Oi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tykkään itsekin kovasti tuosta kaapista. Ostin sen muutama vuosi takaperin Järvenpään Fidasta.

      Poista

Kiitoksia kivasta kommentista!